Geveld door de draak

Een zware verkoudheid heeft me weggehouden van de ‘Course du Dragon’ in Saint-Georges. En zo mag Mauro Calogero zijn carrière als veteraan 4 afsluiten met een overwinning.

4 thoughts on “Geveld door de draak

 1. Beste Willy,
  gisterenavond, bij het doorlopen van de resultaten, heb ik je inderdaad gemist. Misschien ergens anders gelopen ? Neen dus.
  Ik wens je snel beterschap zodat je het joggen weer snel kan hernemen.
  Groeten,
  Servais

  1. Dank je wel, Servais. Eerst van mijn hoofd- en keelpijn afgeraken. Ik heb al drie dagen geen eetlust meer. De nachten duren nog langer: ik kan geen kwartier doorslapen zonder hoestbuien. Enfin, het zal nog wel enige dagen duren voor ik weer buiten kan komen.
   Tot binnenkort,
   Willy

 2. Hallo Willy, Bij gebrek aan jouw emailadres kom ik maar bij jou binnen langs deze weg.
  Ik hoop dat je zaterdag hebt genoten van de natuurloop in Lier. Ja, ik weet het, het is altijd lopen langs het water en nu met die stormachtige wind waren de laatste 8km. niet gemakkelijk. Spijtig genoeg heb ik je na het lopen niet meer gezien. Ben je soms nog in het centrum van Lier naar de kerstmarkt geweest?
  Maar ik denk wel dat je zeer goed gelopen hebt en als een tevreden man terug richting Riemst gereden bent. Het was wel leuk U in Lier te ontmoeten en misschien wie weet tot in Olne voor ” Le Trefle”

  groet Polle.

  1. Hallo Polle,
   Morgenvroeg mijn verslag. Je speelt de hoofdrol!
   Hopelijk tot nog eens in het Land van Herve!

   Groet,
   Willy

Comments are closed.