Links

* Uitslagen

Assa Ronse
Hier vind je de uitslagen van de meeste Belgische wedstrijden. Je kan ook zelf, als deelnemer of organisator, een uitslagenlijst opsturen. Dan zorgt de webmaster voor publicatie op de site.

* Kalender

Limburgrunning Limburgrunning biedt een handig overzicht van loopwedstrijden in de beide Limburgen en bij bevriende volksstammen in Noordrijn-Westfalen en Wallonië.

Nog ruimere informatie is te vinden op Running Road.

Le guide du jogging is verplichte lectuur voor wie de wedstrijden in Wallonië afschuimt, met de uitslagen en de klasseringen van de welig tierende Waalse challenges.

De bekendste criteriums van onze streek hebben natuurlijk hun eigen webstek. Dat zijn de Haspengouwchallenge, de Challenge hesbignon en de Challenge condruzien.

* Blogs

Jo Schoonbroodt Jogger Jo is niet alleen snel in de wedstrijden, hij werkt zijn site met kleurrijke wedstrijdverslagen ook altijd vliegensvlug bij. Hij heeft ook een uitgebreide lijst links naar sites van een aantal regionale toppers en minder snelle soortgenoten die hun ervaringen op het net wereldkundig maken.

De vrienden-lopers uit het Truiense Bakkertje 64 en Smol 01 brengen smeuïge verhalen over het wel en wee van hun joggingleven.

Tom Partoens Bartompa is de ongewone naam van de blog van Tom Partoens, actief op de baan en op de weg. Je vindt er alle details over de trainingen en de wedstrijden van de dertiger uit Waltwilder. Een bron van inspiratie voor wie op zoek is naar loopschema’s.

Paluko Het team Paluko – dat zijn een vijftiental lopers van het snellere soort met als thuishonk het Mottencomplex in Tongeren – heeft eigen sponsors en een blitse website met modieuze Engelstalige quotes.

Stefan Meekers In Stefs jogblog noteert Stefan Meekers van Atletiekclub ACA Alken zijn loopervaringen met klinische precisie . Afstanden, kilometertijden, gemiddeldes, stijgingspercentages, luchtvochtigheid, you name it, alle gegevens worden nauwgezet bijgehouden. Een tevredenheidsindex geeft Stefs eigen evaluatie van een training of wedstrijd weer op een schaal van 1 tot 10.

Foto’s

De Picasa albums van Joseph Defrère en Pierre Olivier voor foto’s van wedstrijden in Wallonië.

Funathlé brengt vanuit Flémalle nieuws en foto’s uit Franstalig België.

* Routes

Afstandmeten is een handig programmaatje om de afstand van routes te berekenen.